Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
38
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Швець Анна Василівна 185.00 + 0.00 0.00 0.00 185.00 0.00 +
2 Гуменюк Євгеній Миколайович 175.00 + 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
3 Житник Андрій Володимирович 185.00 0.00 0.00 0.00 185.00 0.00 +
4 Пудова Марина Михайлівна 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
5 Білоус Володимир Володимирович 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
6 Цвігун Тарас Вікторович 175.00 0.00 0.00 0.00 175.00 0.00 +
7 Кулик Юлія Олегівна 170.00 0.00 0.00 0.00 170.00 0.00 + +
8 Білоус Юлія Леонідівна 170.00 0.00 0.00 0.00 170.00 0.00 + +
9 Мельничук Юлія Анатоліївна 170.00 0.00 0.00 0.00 170.00 0.00 +
10 Казімірська Катерина Миколаївна 170.00 0.00 0.00 0.00 170.00 0.00 +
11 Бондарчук Наталія Олександрівна 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
12 Сич Юлія Валеріївна 160.00 0.00 0.00 0.00 160.00 0.00 +
13 Антонець Сергій Сергійович 185.00 0.00 0.00 0.00 185.00 0.00 + +