Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
7.3
Подано заяв:
44
Подано оригіналів:
24

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Заблоцка Ольга Миколаївна 26.70 0.00 9.70 0.00 17.00 0.00 + +
2 Жукотанська Валентина Василівна 25.60 0.00 10.60 0.00 15.00 0.00 + +
3 Савін В'ячеслав В'ячеславович 25.30 0.00 9.30 0.00 16.00 0.00 + +
4 Коваль Ганна Ігорівна 23.50 0.00 7.50 0.00 16.00 0.00 + +
5 Нескороджена Алла Миколаївна 23.30 0.00 7.30 0.00 16.00 0.00 + +
6 Павлишена Анастасія Віталіївна 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 + +
7 Блах Тетяна Сергіївна 22.20 0.00 6.20 0.00 16.00 0.00 + +
8 Нечипорук Альона Віталіївна 22.00 0.00 10.00 0.00 12.00 0.00 + +
9 Юркова Ліана Олександрівна 22.00 0.00 10.00 0.00 12.00 0.00 +
10 Пудзерко Ірина Анатоліївна 21.30 0.00 7.30 0.00 14.00 0.00 +
11 Нікітченко Юлія Олександрівна 21.30 0.00 8.30 0.00 13.00 0.00 +
12 Марченко Вікторія Михайлівна 20.00 0.00 9.00 0.00 11.00 0.00 + +
13 Яворський Олександр Миколайович 19.30 0.00 9.30 0.00 10.00 0.00 + +
14 Чугункіна Анастасія Сергіївна 19.10 0.00 9.10 0.00 10.00 0.00 +
15 Заїка Діана Сергіївна 19.10 0.00 6.10 0.00 13.00 0.00 + +
16 Собченко Едгар Сергійович 18.30 0.00 9.30 0.00 9.00 0.00 +
17 Амонс Михайло Сергійович 18.30 0.00 8.30 0.00 10.00 0.00 +
18 Яблонський Олександр Анатолійович 18.20 0.00 6.20 0.00 12.00 0.00 + +
19 Коломієць Ілля Олегович 18.20 0.00 5.20 0.00 13.00 0.00 + +
20 Риган Інна Михайлівна 17.80 0.00 7.80 0.00 10.00 0.00 +
21 Мандзюк Тетяна Володимирівна 17.60 0.00 9.60 0.00 8.00 0.00 +
22 Бондарець Тетяна Петрівна 17.40 0.00 8.40 0.00 9.00 0.00 +
23 Гаврилюк Сергій Васильович 17.40 0.00 8.40 0.00 9.00 0.00 +
24 Вишинська Наталія Сергіївна 16.30 0.00 8.30 0.00 8.00 0.00 +