Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
18
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
19

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Люлька Наталія Олександрівна 20.30 + 0.00 8.30 0.00 12.00 0.00 +
2 Боярський Владислав Ігорович 20.00 + 0.00 6.00 0.00 14.00 0.00 +
3 Кирилюк Володимир Олександрович 18.30 + 0.00 7.30 0.00 11.00 0.00 +
4 Кулешова Вікторія Володимирівна 26.20 0.00 10.20 0.00 16.00 0.00 + +
5 Климко Денис Віталійович 25.70 0.00 9.70 0.00 16.00 0.00 + +
6 Белза Тетяна Георгіївна 24.60 0.00 8.60 0.00 16.00 0.00 + + +
7 Шах Тетяна Сергіївна 21.90 0.00 8.90 0.00 13.00 0.00 + + +
8 Ткачук Руслана Вікторівна 20.90 0.00 6.90 0.00 14.00 0.00 + +
9 Пацерук Максим Сергійович 20.80 0.00 8.80 0.00 12.00 0.00 + +
10 Морарь Марина Володимирівна 20.20 0.00 9.20 0.00 11.00 0.00 +
11 Заверуха Юрій Юрійович 20.20 0.00 5.20 0.00 15.00 0.00 + +
12 Макопух Денис Русланович 19.10 0.00 8.10 0.00 11.00 0.00 + +
13 Макарчук Олександр Ярославович 18.30 0.00 6.30 0.00 12.00 0.00 + +
14 Загоруйко Валентин Валентинович 18.20 0.00 5.20 0.00 13.00 0.00 + +
15 Катунцевський Володимир Костянтинович 17.74 0.00 6.74 0.00 11.00 0.00 + +
16 Курницька Олена Миколаївна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 + +
17 Кирик Юлія Володимирівна 16.80 0.00 6.80 0.00 10.00 0.00 + +
18 Манченко Марія Дмитрівна 15.70 0.00 6.70 0.00 9.00 0.00 + +
19 Бернацький Дмитро Дмитрович 15.37 0.00 5.37 0.00 10.00 0.00 +