Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3.8
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Семенюк Артур Миколайович 328.00 0.00 143.00 0.00 185.00 0.00 +
2 Мельников Іван Іванович 327.10 0.00 142.10 0.00 185.00 0.00 +
3 Трофімов Тарас Васильович 322.00 0.00 162.00 0.00 160.00 0.00 +
4 Душко Олексій Юрійович 320.40 0.00 155.40 0.00 165.00 0.00 +
5 Фарина Ольга Миколаївна 317.70 0.00 167.70 0.00 150.00 0.00 +
6 Томчук Галина Василівна 302.00 0.00 162.00 0.00 140.00 0.00 +
7 Дуда Юрій Миколайович 299.20 0.00 159.20 0.00 140.00 0.00 +
8 Колодинська Анна Валентинівна 282.30 0.00 157.30 0.00 125.00 0.00 +
9 Каплаух Валерій Юрійович 280.40 0.00 155.40 0.00 125.00 0.00 +
10 Шкарупа Владислав Юрійович 269.90 0.00 144.90 0.00 125.00 0.00 +
11 Видра Назарій Михайлович 298.40 0.00 173.40 0.00 125.00 0.00
12 Березовська Антоніна Антоніївна 290.80 0.00 165.80 0.00 125.00 0.00 +
13 Гусар Кристина Анатоліївна 290.80 0.00 165.80 0.00 125.00 0.00