Зачекайте...

експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Любешівський технічний коледж Луцького національного технічного університету
Галузь:
Машинобудування та матеріалообробка
Спеціальність:
експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Хвесік Олександр Георгійович 20.60 0.00 5.60 0.00 15.00 0.00 +
2 Гриневич Олександр Васильович 18.90 0.00 6.90 0.00 12.00 0.00 +
3 Черевко Віта Василівна 18.90 0.00 7.90 0.00 11.00 0.00 +
4 Шукалович Михайло Петрович 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
5 Труш Вадим Олександрович 17.70 0.00 6.70 0.00 11.00 0.00 +
6 Жижейко Костянтин Сергійович 16.90 0.00 5.90 0.00 11.00 0.00 +
7 Данилик Оксана Іванівна 16.60 0.00 6.60 0.00 10.00 0.00 +
8 Губарик Людмила Сергіївна 16.40 0.00 7.40 0.00 9.00 0.00 +
9 Сінчук Владислав Миколайович 15.90 0.00 6.90 0.00 9.00 0.00 +
10 Рибчик Оксана Іванівна 15.70 0.00 7.70 0.00 8.00 0.00 +
11 Михалик Анатолій Валерійович 14.80 0.00 5.80 0.00 9.00 0.00 +
12 Ковальчук Микола Анатолійович 14.50 0.00 6.50 0.00 8.00 0.00 +
13 Ковальчук Сергій Андрійович 14.30 0.00 6.30 0.00 8.00 0.00 +
14 Бринчук Василь Іванович 13.60 0.00 5.60 0.00 8.00 0.00 +
15 Демидович Вадим Володимирович 13.60 0.00 5.60 0.00 8.00 0.00 +
16 Романюк Олександр Вікторович 12.20 0.00 8.20 0.00 4.00 0.00 +
17 Баран Олександра Сергіївна 10.00 0.00 8.00 0.00 2.00 0.00 +
18 Климчук Богдан Вікторович 9.60 0.00 9.60 0.00 0.00 0.00 +
19 Лебіч Наталія Василівна 9.30 0.00 9.30 0.00 0.00 0.00
20 Скупейко Едуард Степанович 8.90 0.00 8.90 0.00 0.00 0.00 +
21 Зімич Роман Володимирович 7.70 0.00 7.70 0.00 0.00 0.00 +
22 Гнаткевич Вадим Олександрович 7.20 0.00 7.20 0.00 0.00 0.00 +
23 Коваль Ігор Сергійович 6.80 0.00 6.80 0.00 0.00 0.00 +
24 Круковець Микола Вікторович 6.60 0.00 6.60 0.00 0.00 0.00 +
25 Лінік Олександр Іванович 6.30 0.00 6.30 0.00 0.00 0.00 +