Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології високомолекулярних сполук
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кондратенко Олександра Сергіївна 281.48 0.00 90.48 0.00 191.00 0.00 +
2 Зуєва Тетяна Віталіївна 272.80 0.00 89.80 0.00 183.00 0.00 +
3 Малиш Анжеліка Анатоліївна 271.40 0.00 87.40 0.00 184.00 0.00 +
4 Косачова Юлія Станіславівна 260.27 0.00 86.27 0.00 174.00 0.00 +
5 Бутенко Маргарита Андріївна 257.61 0.00 79.61 0.00 178.00 0.00 +
6 Семяшкін Олександр Юрійович 235.33 0.00 66.33 0.00 169.00 0.00 +
7 Гордійчук Лідія Вікторівна 249.66 0.00 84.66 0.00 165.00 0.00 +
8 Кукса Аліна Валеріївна 245.69 0.00 78.69 0.00 167.00 0.00 +
9 Брюзгіна Євгенія Віталіївна 178.89 0.00 86.89 0.00 92.00 0.00 +