Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Дніпродзержинський комерційний технікум Дніпродзержинського державного технічного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
17
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
22
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Хамаза Вадим Вадимович 23.80 0.00 8.30 0.00 15.50 0.00 +
2 Соколовський Владислав Олегович 23.70 0.00 7.60 0.00 16.10 0.00 +
3 Ромашова Аліна Вікторівна 23.70 0.00 6.50 0.00 17.20 0.00 +
4 Цвікович Тетяна Степанівна 22.70 0.00 7.70 0.00 15.00 0.00 +
5 Скалецький Владислав Олександрович 22.30 0.00 7.70 0.00 14.60 0.00 +
6 Ігнатенко Макар Геннадійович 21.85 0.00 8.60 0.00 13.25 0.00 +
7 Ємець Олексій Володимирович 21.60 0.00 6.90 0.00 14.70 0.00 +
8 Карабута Тетяна Олександрівна 20.70 0.00 7.90 0.00 12.80 0.00 +
9 Удод Яна Миколаївна 20.50 0.00 7.40 0.00 13.10 0.00 +
10 Маляренко Андрій Миколайович 20.05 0.00 8.80 0.00 11.25 0.00 +
11 Люлька Валерія Романівна 18.80 0.00 4.90 0.00 13.90 0.00 +
12 Півень Максим Олександрович 18.60 0.00 6.20 0.00 12.40 0.00 +
13 Крамар Анастасія Вадимівна 18.30 0.00 6.70 0.00 11.60 0.00 +
14 Клименко Вікторія Ігорівна 18.20 0.00 7.00 0.00 11.20 0.00 +
15 Юмина Станіслав Олегович 18.15 0.00 6.70 0.00 11.45 0.00 +
16 Крайнік Роман Валерійович 18.15 0.00 7.00 0.00 11.15 0.00 +
17 Іванов Рувім Олександрович 15.50 0.00 7.00 0.00 8.50 0.00 +
18 Шинкарчук Микита Віталійович 14.30 0.00 5.60 0.00 8.70 0.00 +
19 Драган Віталія Миколаївна 14.25 0.00 5.40 0.00 8.85 0.00 +
20 Сокур Давид Ігорович 13.40 0.00 4.10 0.00 9.30 0.00 +