Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Дніпродзержинський комерційний технікум Дніпродзержинського державного технічного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
16
Конкурс:
1
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Болдишор Анастасія Володимирівна 19.10 + 0.00 10.10 0.00 9.00 0.00 + +
2 Топка Тетяна Михайлівна 14.60 + 0.00 7.60 0.00 7.00 0.00 +
3 Кійдан Віталій Олександрович 12.60 + 0.00 8.60 0.00 4.00 0.00 +
4 Сальнікова Тетяна Юріївна 21.30 0.00 10.30 0.00 11.00 0.00 +
5 Піскунова Анастасія Андріївна 19.10 0.00 10.10 0.00 9.00 0.00 + +
6 Кононова Лілія Віталіївна 19.00 0.00 10.00 0.00 9.00 0.00 + +
7 Черевко Юлія Станіславівна 18.60 0.00 8.60 0.00 10.00 0.00 +
8 Лабунець Марина Сергіївна 18.40 0.00 9.40 0.00 9.00 0.00 +
9 Горшеніна Альбіна Геннадіївна 18.10 0.00 9.10 0.00 9.00 0.00 +
10 Таран Ірина Віталіївна 18.00 0.00 9.00 0.00 9.00 0.00 +
11 Ляшенко Роман Сергійович 17.60 0.00 8.60 0.00 9.00 0.00 +
12 Овод Віта Василівна 16.60 0.00 8.60 0.00 8.00 0.00 +
13 Сапожков Сергій Сергійович 14.30 0.00 7.30 0.00 7.00 0.00 +
14 Акопян Артур Вачикович 14.00 0.00 8.00 0.00 6.00 0.00 +
15 Москаленко Назарій Вікторович 13.50 0.00 9.50 0.00 4.00 0.00 +
16 Копиця Вікторія Євгеніївна 10.30 0.00 6.30 0.00 4.00 0.00 +