Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
2.5
Подано заяв:
30
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мотречко Вікторія Романівна 31.60 0.00 9.60 2.00 20.00 0.00 + +
2 Таран Олексій Володимирович 29.10 0.00 8.10 2.00 19.00 0.00 +
3 Морозов Євгеній Костянтинович 29.00 0.00 7.00 2.00 20.00 0.00 +
4 Козак Олена Сергіївна 28.10 0.00 10.10 0.00 18.00 0.00 + +
5 Сердюк Вікторія Андріївна 25.40 0.00 7.40 2.00 16.00 0.00 +
6 Пахольченко Анна Андріївна 25.00 0.00 8.00 0.00 17.00 0.00 +
7 Шуліка Аліна Віталіївна 23.20 0.00 7.20 0.00 16.00 0.00 + +
8 Омельченко Анастасія Ігорівна 22.20 0.00 7.20 2.00 13.00 0.00 +
9 Федоренко Яна Сергіївна 21.80 0.00 6.80 0.00 15.00 0.00 + +
10 Ковтуненко Карина Михайлівна 21.70 0.00 6.70 0.00 15.00 0.00 +
11 Ляшко Марина Денисівна 20.90 0.00 7.90 0.00 13.00 0.00 +
12 Ходакова Яна Олександрівна 19.50 0.00 6.50 0.00 13.00 0.00 +
13 Бондаренко Юлія Олександрівна 18.96 0.00 6.96 0.00 12.00 0.00 + +
14 Червіняк Анастасія Миколаївна 28.70 0.00 8.70 2.00 18.00 0.00 + +
15 Невідімова Ганна Вячеславівна 27.00 0.00 9.00 0.00 18.00 0.00 +
16 Антонець Анастасія Вікторівна 26.40 0.00 9.40 0.00 17.00 0.00 +
17 Галушка Лілія Вячеславівна 24.90 0.00 9.90 0.00 15.00 0.00 +
18 Лубенець Катерина Олександрівна 23.30 0.00 9.30 0.00 14.00 0.00 + +
19 Рубанова Катерина Олегівна 21.50 0.00 8.50 0.00 13.00 0.00 +
20 Кірнос Микола Вікторович 19.70 0.00 7.70 0.00 12.00 0.00 +
21 Яценко Валерій Русланович 19.50 0.00 5.50 2.00 12.00 0.00 +