Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Денне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
14
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
14

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Анікєєва Ганна Віталіївна 17.40 + 0.00 7.40 0.00 10.00 0.00 +
2 Онипко Марія Олегівна 20.20 0.00 6.20 0.00 14.00 0.00 +
3 Степул Катерина Вячеславівна 17.90 0.00 8.90 0.00 9.00 0.00 +
4 Іванова Марія Олегівна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
5 Гуляєва Орина Дмитрівна 17.10 0.00 7.10 0.00 10.00 0.00 +
6 Гринченко Ганна Олександрівна 16.80 0.00 7.80 0.00 9.00 0.00 +
7 Коваленко Кирило Євгенович 15.30 0.00 6.30 0.00 9.00 0.00 +
8 Нікітін Віктор Станіславович 15.00 0.00 7.00 0.00 8.00 0.00 +
9 Семейко Валентина Олександрівна 14.90 0.00 5.90 0.00 9.00 0.00 +
10 Компанієць Аліна Сергіївна 14.40 0.00 5.40 0.00 9.00 0.00 +
11 Степанов Максим Олегович 14.30 0.00 4.30 0.00 10.00 0.00 +
12 Горшков Артур Олександрович 14.20 0.00 6.20 0.00 8.00 0.00 +
13 Помиткіна Анастасія Юріївна 13.80 0.00 5.80 0.00 8.00 0.00 +
14 Нестеренко Юлія Сергіївна 13.70 0.00 4.70 0.00 9.00 0.00 +