Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Денне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
22
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
32
Подано оригіналів:
24

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бойко Олександра Анатоліївна 19.70 + 0.00 9.70 0.00 10.00 0.00 +
2 Гулова Ольга Михайлівна 18.60 + 0.00 8.60 0.00 10.00 0.00 +
3 Куксінова Наталія Юріївна 24.00 0.00 8.00 0.00 16.00 0.00 +
4 Поляхова Марія Олександрівна 23.60 0.00 7.60 0.00 16.00 0.00 +
5 Пащенко Вадим Віталійович 23.20 0.00 8.20 0.00 15.00 0.00 +
6 Смірнов Єгор Євгенійович 22.80 0.00 7.80 0.00 15.00 0.00 +
7 Сорочук Дмитро Ігорович 22.50 0.00 9.50 0.00 13.00 0.00 +
8 Шендарович Кирило Олегович 21.00 0.00 7.00 0.00 14.00 0.00 +
9 Ворошилов Владислав Ярославович 21.00 0.00 6.00 0.00 15.00 0.00 +
10 Запорожець Кирило Валерійович 20.60 0.00 8.60 0.00 12.00 0.00 +
11 Пєшкова Надія Едуардівна 20.30 0.00 9.30 0.00 11.00 0.00 +
12 Літвінова Олена Василівна 19.70 0.00 8.70 0.00 11.00 0.00 +
13 Заблоцька Валерія Геннадіївна 18.10 0.00 6.10 0.00 12.00 0.00 + +
14 Скринніков Андрій Вадимович 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
15 Литвинов Олексій Вікторович 17.60 0.00 8.60 0.00 9.00 0.00 +
16 Бондіна Крістіна Олександрівна 17.60 0.00 8.60 0.00 9.00 0.00 +
17 Постоловський Євген Миколайович 17.30 0.00 8.30 0.00 9.00 0.00 +
18 Коляда Мирослав Едуардович 17.20 0.00 6.20 0.00 11.00 0.00 + +
19 Онопрієнко Данило Миколайович 16.20 0.00 8.20 0.00 8.00 0.00 +
20 Слєпов Артур Михайлович 16.10 0.00 7.10 0.00 9.00 0.00 +
21 Перченко Олег Олександрович 15.90 0.00 6.90 0.00 9.00 0.00 + +
22 Савченко Анастасія Вікторівна 15.80 0.00 7.80 0.00 8.00 0.00 +
23 Данюк Єгор Романович 15.70 0.00 5.70 0.00 10.00 0.00 + +
24 Зєнкін Ілля Євгенійович 13.20 0.00 5.20 0.00 8.00 0.00 +