Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
16
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шумельна Марина Олександрівна 469.70 + 301.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +
2 Штиль Кароліна Костянтинівна 438.30 + 291.50 146.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Навка Анастасія Юріївна 513.20 337.00 176.20 0.00 0.00 0.00 +
4 Сулейманова Юлія Русланівна 473.80 307.00 166.80 0.00 0.00 0.00 +
5 Носова Тетяна Сергіївна 445.10 266.00 179.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Світлична Ангеліна Анатоліївна 441.90 268.50 173.40 0.00 0.00 0.00 +
7 Корнієцький Владислав Миколайович 426.90 271.50 155.40 0.00 0.00 0.00 +
8 Міроседі Микола Олексійович 422.80 266.50 156.30 0.00 0.00 0.00 +
9 Грушніченко Антон Володимирович 420.80 264.50 156.30 0.00 0.00 0.00 +
10 Маковєєв Дмитро Вікторович 420.80 274.00 146.80 0.00 0.00 0.00 +
11 Байкенич Альбіна Володимирівна 419.30 263.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
12 Логачова Катерина Володимирівна 415.50 253.50 162.00 0.00 0.00 0.00 +
13 Рилін Станіслав Сергійович 398.50 265.00 133.50 0.00 0.00 0.00 +