Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
185
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гагара Марина Андріївна 196.00 0.00 0.00 0.00 196.00 0.00 +
2 Харченко Дмитро Григорович 177.00 0.00 0.00 0.00 177.00 0.00 +
3 Галушко Ганна Володимирівна 152.00 0.00 0.00 0.00 152.00 0.00 +
4 Колотілова Тетяна Миколаївна 149.00 0.00 0.00 0.00 149.00 0.00 +
5 Коршунов Сергій Олександрович 144.00 0.00 0.00 0.00 144.00 0.00 +
6 Німерич Андрій Олександрович 196.00 0.00 0.00 0.00 196.00 0.00 + +