Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Закарпатська областьСвалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Свалявський технічий коледж НУХТ
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
1
Подано заяв:
1
Подано оригіналів:
1

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Осавальчук Степан Володимирович 412.30 256.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +