Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Некращук Катерина Сергіївна 16.70 + 0.00 6.70 0.00 10.00 0.00 +
2 Коробельникова Галина Володимирівна 12.60 + 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00 +
3 Бистрова Яна Олександрівна 12.50 + 0.00 4.50 0.00 8.00 0.00 +
4 Лактіонов Михайло Валерійович 11.94 + 0.00 3.94 0.00 8.00 0.00 +
5 Растворов Владислав Олександрович 10.50 + 0.00 2.50 0.00 8.00 0.00 +
6 Распопов Євгеній Володимирович 21.30 0.00 7.30 0.00 14.00 0.00 +
7 Воронова Наталія Володимирівна 19.90 0.00 6.90 0.00 13.00 0.00 +
8 Левицька Наталя Віталіївна 19.30 0.00 8.30 0.00 11.00 0.00 +
9 Синельник Михайло Анатолійович 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
10 Шалабод Ігор Миколайович 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
11 Сіра Юлія Анатоліївна 17.20 0.00 7.20 0.00 10.00 0.00 +
12 Добруля Вікторія Олексіївна 17.10 0.00 5.10 0.00 12.00 0.00 +
13 Острогляд Дмитро Геннадійович 16.00 0.00 6.00 0.00 10.00 0.00 +
14 Голубенко Марина Валеріївна 15.20 0.00 7.20 0.00 8.00 0.00 +
15 Лиманський Ян Рашитович 15.10 0.00 7.10 0.00 8.00 0.00 +
16 Волкова Крістіна Володимирівна 15.10 0.00 6.10 0.00 9.00 0.00 +
17 Притула Альона Олегівна 13.20 0.00 5.20 0.00 8.00 0.00 +
18 Добруля Анастасія Олексіївна 13.10 0.00 5.10 0.00 8.00 0.00 +
19 Стефанішин Ігор Іванович 12.70 0.00 4.70 0.00 8.00 0.00 +
20 Бережний Андрій Ігорович 12.20 0.00 4.20 0.00 8.00 0.00 +