Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
5
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
4

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бабак Владислав Ігорович 427.90 + 272.50 155.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Шульга Ірина Вікторівна 404.30 256.50 147.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Самойленко Анастасія Миколаївна 390.80 252.50 138.30 0.00 0.00 0.00 +
4 Карпіна Ганна Вікторівна 377.70 0.00 129.70 0.00 248.00 0.00 +