Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Бухгалтерсько-технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
4.2
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
18

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Циганський Анатолій Дмитрович 14.10 + 0.00 6.10 0.00 8.00 0.00 +
2 Зашейко Ірина Іванівна 29.60 0.00 10.60 0.00 19.00 0.00 + +
3 Пономарьова Анастасія Максимівна 25.00 0.00 9.00 0.00 16.00 0.00 +
4 Сущенко Наталія Василівна 22.20 0.00 8.20 0.00 14.00 0.00 +
5 Чайка Марина Ігорівна 19.10 0.00 8.10 0.00 11.00 0.00 +
6 Веселов Євген Євгенович 19.00 0.00 8.00 0.00 11.00 0.00 +
7 Романенко Лілія Андріївна 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
8 Остапова Крістіна Аскольдівна 17.80 0.00 6.80 0.00 11.00 0.00 +
9 Галян Ілля Миколайович 17.70 0.00 8.70 0.00 9.00 0.00 +
10 Гєрдов Едуард Віталійович 17.00 0.00 7.00 0.00 10.00 0.00 +
11 Спекторов Степан Сергійович 15.00 0.00 5.00 0.00 10.00 0.00 +
12 Остапенков Антон Вячеславович 14.20 0.00 6.20 0.00 8.00 0.00 +
13 Косаренко Михайло Михайлович 13.70 0.00 5.70 0.00 8.00 0.00 +
14 Зенюк Артем Геннадійович 13.50 0.00 5.50 0.00 8.00 0.00 +
15 Нестеренко Дар'я Артурівна 13.50 0.00 5.50 0.00 8.00 0.00 +
16 Козирєва Єлизавета В'ячеславівна 13.40 0.00 5.40 0.00 8.00 0.00 +
17 Вінс Владислав Андрійович 13.10 0.00 5.10 0.00 8.00 0.00 +