Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Бухгалтерсько-технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дановий Гордій Володимирович 46.80 0.00 6.80 0.00 40.00 0.00 +
2 Хрипко Інна Володимирівна 46.40 0.00 6.40 0.00 40.00 0.00 +
3 Шевчук Любов Юріївна 45.10 0.00 10.10 0.00 35.00 0.00 + +
4 Дудко Костянтин Геннадійович 42.30 0.00 7.30 0.00 35.00 0.00 +