Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
23
Конкурс:
1
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
23

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Підгайна Христина Федорівна 24.90 + 0.00 10.40 0.00 14.50 0.00 +
2 Хорват Лілія Василівна 26.60 0.00 10.60 0.00 16.00 0.00 +
3 Підцерковна Андріана Михайлівна 24.20 0.00 9.70 0.00 14.50 0.00 +
4 Григорчин Мар'яна Романівна 23.60 0.00 9.10 0.00 14.50 0.00 + +
5 Павлишин Ганна Андріївна 23.50 0.00 8.50 0.00 15.00 0.00 +
6 Рій Марія Степанівна 23.30 0.00 9.30 0.00 14.00 0.00 +
7 Волоцюга Богдан Миколайович 23.30 0.00 8.30 0.00 15.00 0.00 + +
8 Відчистий Андрій Миколайович 23.00 0.00 9.00 0.00 14.00 0.00 +
9 Вергун Олеся Олегівна 22.80 0.00 8.30 0.00 14.50 0.00 +
10 Мачинська Іванна Петрівна 22.80 0.00 8.80 0.00 14.00 0.00 +
11 Шулевська Наталія Володимирівна 22.70 0.00 8.70 0.00 14.00 0.00 + +
12 Петрів Василина Ярославівна 22.30 0.00 7.80 0.00 14.50 0.00 +
13 Гуменюк Надія Андріївна 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 + +
14 Кривень Василина Романівна 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 + +
15 Мельник Лариса Венедиктівна 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
16 Урсу Назар Іванович 21.00 0.00 7.00 0.00 14.00 0.00 +
17 Крук Мар'яна Михайлівна 21.00 0.00 7.00 0.00 14.00 0.00 + +
18 Торбин Остап Зіновійович 20.90 0.00 6.90 0.00 14.00 0.00 +
19 Воробець Наталія Василівна 20.70 0.00 6.70 0.00 14.00 0.00 +
20 Федор Ірина Григорівна 20.60 0.00 6.60 0.00 14.00 0.00 +
21 Кава Христина Михайлівна 20.60 0.00 6.60 0.00 14.00 0.00 +
22 Бойчук Вікторія Миколаївна 20.60 0.00 6.60 0.00 14.00 0.00 +
23 Воробець Ігор Ігорович 18.80 0.00 5.80 0.00 13.00 0.00 +