Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
17

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лещенко Кирило Миколайович 19.10 + 0.00 5.10 0.00 14.00 0.00 +
2 Федоренко Марина Леонідівна 27.40 0.00 9.40 0.00 18.00 0.00 +
3 Аванесян Ашхєн Гагиківна 26.00 0.00 11.00 0.00 15.00 0.00 + +
4 Борисова Юлія Андріївна 25.10 0.00 9.10 0.00 16.00 0.00 +
5 Єфимова Марія Олександрівна 25.10 0.00 8.10 0.00 17.00 0.00 +
6 Лизогуб Олена Євгенівна 23.40 0.00 8.40 0.00 15.00 0.00 +
7 Буднік Тетяна Павлівна 23.10 0.00 8.10 0.00 15.00 0.00 +
8 Швачко Наталія Геннадіївна 22.80 0.00 6.80 0.00 16.00 0.00 +
9 Александров Яків Олександрович 22.80 0.00 9.80 0.00 13.00 0.00 +
10 Рибалкіна Дар'я Іванівна 22.40 0.00 9.40 0.00 13.00 0.00 +
11 Базалєй Людмила Володимирівна 21.90 0.00 8.90 0.00 13.00 0.00 +
12 Янчук Вікторія Петрівна 21.80 0.00 7.80 0.00 14.00 0.00 +
13 Іваніца Єлизавета Володимирівна 21.70 0.00 8.70 0.00 13.00 0.00 +
14 Ширніна Юлія Олександрівна 20.90 0.00 6.90 0.00 14.00 0.00 +
15 Чмак Валерій Олександрович 20.10 0.00 6.10 0.00 14.00 0.00 +
16 Кібалов Іван Олександрович 20.00 0.00 6.00 0.00 14.00 0.00
17 Давид Ірина Петрівна 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
18 Пасюга Анна Іванівна 19.50 0.00 7.50 0.00 12.00 0.00 +