Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
3
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пудікова Кристина Андріївна 13.20 0.00 8.20 0.00 5.00 0.00 +
2 Смірнова Юлія Сергіївна 13.00 0.00 7.00 0.00 6.00 0.00 +
3 Краснов Сергій Сергійович 12.30 0.00 7.30 0.00 5.00 0.00 +
4 Ящук Катерина Сергіївна 12.90 0.00 7.90 0.00 5.00 0.00 +
5 Олішевська Ганна Валеріївна 12.60 0.00 7.60 0.00 5.00 0.00 +
6 Іванова Вікторія Андріївна 12.60 0.00 5.60 0.00 7.00 0.00 +
7 Масленнікова Аліна Дмитріївна 12.30 0.00 7.30 0.00 5.00 0.00 +
8 Кущ Юлія Олексіївна 8.50 0.00 6.50 0.00 2.00 0.00 +