Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
22
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
23

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Марків Ярина Олегівна 25.40 0.00 11.40 0.00 14.00 0.00 + +
2 Воргуль Богдан Михайлович 20.30 0.00 9.80 0.00 10.50 0.00 +
3 Міщенко Олег Костянтинович 19.20 0.00 7.70 0.00 11.50 0.00 +
4 Ганущин Богдан Миронович 19.00 0.00 10.50 0.00 8.50 0.00 +
5 Заставний Богдан Тарасович 19.00 0.00 10.50 0.00 8.50 0.00 +
6 Черепуля Микола Михайлович 18.70 0.00 6.70 0.00 12.00 0.00 +
7 Голяк Роман Андрійович 18.60 0.00 7.10 0.00 11.50 0.00 +
8 Пахолків Богдан Іванович 18.40 0.00 8.40 0.00 10.00 0.00 +
9 Стручинський Роман Богданович 18.20 0.00 8.70 0.00 9.50 0.00 +
10 Пухаль Андрій Ігорович 17.45 0.00 7.95 0.00 9.50 0.00 +
11 Богун Христина Романівна 17.20 0.00 6.20 0.00 11.00 0.00 +
12 Симонік Андрій Ігорович 16.95 0.00 7.95 0.00 9.00 0.00 +
13 Добрич Василь Ігорович 16.70 0.00 7.70 0.00 9.00 0.00 +
14 Антонюк Богдан Ярославович 15.80 0.00 7.80 0.00 8.00 0.00 +
15 Русанюк Андрій Васильович 15.71 0.00 7.71 0.00 8.00 0.00 +
16 Шмотолоха Роман Іванович 15.60 0.00 7.10 0.00 8.50 0.00 +
17 Кудлик Назар Романович 15.40 0.00 5.90 0.00 9.50 0.00 +
18 Кучмак Надія Михайлівна 15.18 0.00 5.68 0.00 9.50 0.00 +
19 Хрущ Маркіян Олегович 15.10 0.00 5.60 0.00 9.50 0.00 +
20 Бугара Денис Ігорович 15.10 0.00 6.60 0.00 8.50 0.00 +
21 Фариняк Юрій Анатолійович 15.02 0.00 4.52 0.00 10.50 0.00 +
22 Ярема Тарас Юрійович 14.80 0.00 5.80 0.00 9.00 0.00 +
23 Корпан Володимир Андрійович 14.70 0.00 6.20 0.00 8.50 0.00 +