Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
16
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Совин Ольга Романівна 15.26 + 0.00 6.76 0.00 8.50 0.00 +
2 Завойована Ірина Андріївна 20.79 0.00 9.29 0.00 11.50 0.00 +
3 Гришко Оксана Іванівна 20.60 0.00 9.60 0.00 11.00 0.00 +
4 Марусяк Олександра Володимирівна 20.20 0.00 9.20 0.00 11.00 0.00 +
5 Олексин Оксана Антонівна 19.90 0.00 8.90 0.00 11.00 0.00 +
6 Тиха Світлана Іванівна 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
7 Краївський Роман Юрійович 18.00 0.00 8.00 0.00 10.00 0.00 +
8 Федоришин Галина Володимирівна 17.90 0.00 8.90 0.00 9.00 0.00 +
9 Швед Лілія Романівна 17.40 0.00 8.40 0.00 9.00 0.00 +
10 Ворона Юлія Анатоліївна 17.10 0.00 7.60 0.00 9.50 0.00 +
11 Козак Наталія Іванівна 16.40 0.00 7.90 0.00 8.50 0.00 +
12 Терлак Ліана Богданівна 15.82 0.00 6.32 0.00 9.50 0.00 +
13 Проскурякова Ірина Романівна 15.40 0.00 6.90 0.00 8.50 0.00 +
14 Корпан Володимир Андрійович 14.70 0.00 6.20 0.00 8.50 0.00 +
15 Цуркан Софія Іванівна 14.59 0.00 6.09 0.00 8.50 0.00 +
16 Галечко Роман Петрович 14.08 0.00 5.58 0.00 8.50 0.00 +