Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
3.3
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
4

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стойко Василина Миколаївна 557.60 0.00 187.60 0.00 370.00 0.00 +
2 Масіч Ольга Олексіївна 547.10 0.00 197.10 0.00 350.00 0.00 + +
3 Заяц Марта Володимирівна 528.80 0.00 183.80 0.00 345.00 0.00 +
4 Зінько Уляна Василівна 465.80 0.00 165.80 0.00 300.00 0.00 +
5 Маковецька Мар'яна Василівна 523.80 0.00 183.80 0.00 340.00 0.00 +
6 Дмитрук Тетяна Віталіївна 182.90 0.00 182.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Волянська Марія Львівна 181.00 0.00 181.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Заморозня Світлана Миколаївна 177.20 0.00 177.20 0.00 0.00 0.00 +
9 Карпук Наталія Сергіївна 167.70 0.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
10 Кізлик Христина Михайлівна 162.00 0.00 162.00 0.00 0.00 0.00 +