Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
1.9
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
14

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бабюк Іван Ярославович 292.50 + 0.00 152.50 0.00 140.00 0.00 +
2 Маковецька Мар'яна Василівна 365.80 0.00 183.80 0.00 182.00 0.00 +
3 Заморозня Світлана Миколаївна 349.20 0.00 177.20 0.00 172.00 0.00 +
4 Прокопчук Марія Іванівна 348.40 0.00 173.40 0.00 175.00 0.00 +
5 Дмитрук Тетяна Віталіївна 347.90 0.00 182.90 0.00 165.00 0.00 +
6 Волянська Марія Львівна 346.00 0.00 181.00 0.00 165.00 0.00 +
7 Мудрий Іван Миронович 342.20 0.00 177.20 0.00 165.00 0.00 +
8 Саміджанова Анна Валеріївна 333.40 0.00 173.40 0.00 160.00 0.00 +
9 Карпук Наталія Сергіївна 332.70 0.00 167.70 0.00 165.00 0.00 +
10 Скочипець Христина Йосипівна 317.10 0.00 160.10 0.00 157.00 0.00 +
11 Лепіш Степан Михайлович 295.50 0.00 153.50 0.00 142.00 0.00 +
12 Бедрій Ганна Ярославівна 285.60 0.00 150.60 0.00 135.00 0.00 +
13 Гулай Марина Олександрівна 281.80 0.00 146.80 0.00 135.00 0.00 +
14 Кізлик Христина Михайлівна 317.00 0.00 162.00 0.00 155.00 0.00 +
15 Литвиненко Валентина Володимирівна 173.40 0.00 173.40 0.00 0.00 0.00
16 Зінько Уляна Василівна 165.80 0.00 165.80 0.00 0.00 0.00 +