Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Інститут хімії та хімічних технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
0

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Харандюк Тетяна Валеріївна 137.65 0.00 0.00 0.00 137.65 0.00
2 Марущак Павло Романович 132.69 0.00 0.00 0.00 132.69 0.00
3 Полошинович Ольга Євгенівна 129.63 0.00 0.00 0.00 129.63 0.00
4 Пушинська Олена Миколаївна 127.70 0.00 0.00 0.00 127.70 0.00
5 Пісоцька Ірина Володимирівна 125.31 0.00 0.00 0.00 125.31 0.00
6 Мариніна Дарина Сергіївна 124.82 0.00 0.00 0.00 124.82 0.00
7 Побережник Леся Василівна 117.80 0.00 0.00 0.00 117.80 0.00
8 Гнатюк Галина Василівна 113.01 0.00 0.00 0.00 113.01 0.00
9 Федисів Надія Тарасівна 93.00 0.00 0.00 0.00 93.00 0.00
10 Шакірова Рената Ігорівна 112.86 0.00 0.00 0.00 112.86 0.00
11 Галій Христина Михайлівна 108.24 0.00 0.00 0.00 108.24 0.00