Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Інститут хімії та хімічних технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
0

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Макар Юлія Віталіївна 93.98 + 0.00 0.00 0.00 93.98 0.00
2 Цюник Микола Сергійович 108.69 0.00 0.00 0.00 108.69 0.00
3 Данилко Микола Михайлович 107.95 0.00 0.00 0.00 107.95 0.00
4 Шакірова Рената Ігорівна 106.86 0.00 0.00 0.00 106.86 0.00
5 Лизун Юрій Олегович 106.59 0.00 0.00 0.00 106.59 0.00
6 Курлятович Марія Миронівна 106.46 0.00 0.00 0.00 106.46 0.00
7 Галій Христина Михайлівна 102.64 0.00 0.00 0.00 102.64 0.00
8 Зайончковська Христина Лешиківна 102.58 0.00 0.00 0.00 102.58 0.00
9 Клим Назар Станіславович 100.48 0.00 0.00 0.00 100.48 0.00
10 Ждег Оксана Миколаївна 96.38 0.00 0.00 0.00 96.38 0.00
11 Савлук Олена Володимирівна 94.92 0.00 0.00 0.00 94.92 0.00 +
12 Галів Іван Романович 93.30 0.00 0.00 0.00 93.30 0.00
13 Кіхтан Василина Ярославівна 92.27 0.00 0.00 0.00 92.27 0.00
14 Шульган Володимир Ігорович 89.09 0.00 0.00 0.00 89.09 0.00
15 Гуцалюк Остап-Іван Іванович 88.73 0.00 0.00 0.00 88.73 0.00