Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
промислове звірівництво
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
0

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лемачко Олена Олександрівна 11.60 0.00 3.60 0.00 8.00 0.00 +
2 Андрієвська Аліна Володимирівна 11.40 0.00 3.40 0.00 8.00 0.00 +
3 Запеско Людмила Геннадіївна 11.30 0.00 3.30 0.00 8.00 0.00 +
4 Петрівський Леонід Павлович 11.20 0.00 3.20 0.00 8.00 0.00 +
5 Переверзєв Артем Геннадійович 11.10 0.00 3.10 0.00 8.00 0.00
6 Пасько Ілона Олегівна 9.40 0.00 4.40 0.00 5.00 0.00
7 Левковська Світлана Вікторівна 6.10 0.00 3.10 0.00 3.00 0.00