Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
розведення та селекція тварин
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
0

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ткаченко Павло Сергійович 11.30 0.00 3.30 0.00 8.00 0.00 +
2 Карєва Ксенія Сергіївна 11.30 0.00 3.30 0.00 8.00 0.00 +
3 Черкес Кирило Сергійович 11.10 0.00 3.10 0.00 8.00 0.00 +
4 Шевченко Дмитро Миколайович 11.00 0.00 3.00 0.00 8.00 0.00 +
5 Охова Анна Ігорівна 10.30 0.00 3.30 0.00 7.00 0.00 +
6 Славінський Євгеній Сергійович 10.10 0.00 3.10 0.00 7.00 0.00 +
7 Щербина Ганна Миколаївна 10.00 0.00 3.00 0.00 7.00 0.00 +
8 Гончаров Сергій Олександрович 10.60 0.00 3.60 0.00 7.00 0.00 +