Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Доперук Владислав Ігорович 26.10 0.00 9.10 0.00 17.00 0.00 +
2 Плохотнюк Ігор Ігорович 19.60 0.00 7.60 0.00 12.00 0.00 +
3 Качанов Олександр Олександрович 19.50 0.00 6.50 0.00 13.00 0.00 +
4 Федорончук Іван Вікторович 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
5 Цандур Анна Олександрівна 18.90 0.00 6.90 0.00 12.00 0.00 +
6 Сиротенко Сергій Сергійович 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
7 Дмітрієв Артем Степанович 17.40 0.00 6.40 0.00 11.00 0.00 +
8 Гордієнко Станіслав Юрійович 16.80 0.00 6.80 0.00 10.00 0.00 +
9 Липецький Богдан Олександрович 14.00 0.00 4.00 0.00 10.00 0.00 +
10 Чебанов Віктор Геннадійович 12.40 0.00 4.40 0.00 8.00 0.00 +
11 Хоменко Дмитро Олексійович 12.20 0.00 4.20 0.00 8.00 0.00 +
12 Тимощук Євгенія Максимівна 23.50 0.00 8.50 0.00 15.00 0.00 +