Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чередниченко Єлизавета Всеволодівна 14.53 0.00 4.98 0.00 9.00 0.00 + +
2 Діордіца Аліна Олегівна 13.60 0.00 4.60 0.00 9.00 0.00 +
3 Кузьменко Вероніка Олександрівна 13.40 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00 +
4 Годулян Ірина Миколаївна 12.95 0.00 4.75 0.00 8.00 0.00 +
5 Ореховська Ольга Євгенівна 12.60 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00 +
6 Потрапелюк Ніна Анатоліївна 12.60 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00 +
7 Бочевар Іван Іванович 9.55 0.00 3.55 0.00 6.00 0.00 +
8 Кормош Катерина Юріївна 12.98 0.00 4.98 0.00 8.00 0.00 + +
9 Дворецька Аліна Олександрівна 12.58 0.00 4.58 0.00 8.00 0.00 +
10 Капрельянц Георгій Юрійович 12.28 0.00 4.28 0.00 8.00 0.00 +
11 Гриценко Юлія Євгенівна 11.85 0.00 4.65 0.00 7.00 0.00 +
12 Карагеоз Ганна В'ячеславівна 11.50 0.00 4.50 0.00 7.00 0.00 +
13 Шинкарук Христина Миколаївна 11.33 0.00 4.33 0.00 7.00 0.00 +
14 Воловоденко Катерина Андріївна 8.48 0.00 4.48 0.00 4.00 0.00 +
15 Усеінова Ганна Володимирівна 8.45 0.00 4.45 0.00 4.00 0.00 +