Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шишак Юлія Олегівна 11.79 + 0.00 4.79 0.00 7.00 0.00 +
2 Нєдова Ольга Федорівна 12.80 0.00 4.80 0.00 8.00 0.00 + +
3 Гросу Євгенія Іллівна 11.89 0.00 4.89 0.00 7.00 0.00 + +
4 Сіденко Ольга Ігорівна 11.28 0.00 4.28 0.00 7.00 0.00 +
5 Краснощока Ольга Віталіївна 11.11 0.00 4.11 0.00 7.00 0.00 +