Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
3.3
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кравцова Ганна Олександрівна 12.89 0.00 4.89 0.00 8.00 0.00 + +
2 Мельник Людмила Анатоліївна 12.29 0.00 4.29 0.00 8.00 0.00 +
3 Дорощук Артем Олегович 12.25 0.00 4.25 0.00 8.00 0.00 +
4 Слободяник Іван Володимирович 12.20 0.00 4.20 0.00 8.00 0.00 +
5 Маслій Катерина Андріївна 11.20 0.00 4.20 0.00 7.00 0.00 +
6 Мельник Оксана Анатоліївна 12.00 0.00 4.00 0.00 8.00 0.00 +
7 Король Юлія Вікторівна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 +
8 Міхельсон Тетяна Анатоліївна 4.14 0.00 4.14 0.00 0.00 0.00 +
9 Кальчу Міхаела Михайлівна 4.14 0.00 4.14 0.00 0.00 0.00 +
10 Стойков Денис Валерійович 3.91 0.00 3.91 0.00 0.00 0.00 +
11 Пасницька Анна Олександрівна 3.69 0.00 3.69 0.00 0.00 0.00 +
12 Євпак Дмитро Петрович 3.57 0.00 3.57 0.00 0.00 0.00 +
13 Куспіс Ніна Вікторівна 3.43 0.00 3.43 0.00 0.00 0.00 +