Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Понтус Світлана Миколаївна 11.76 0.00 4.76 0.00 7.00 0.00 +
2 Гардаушенко Ганна Михайлівна 11.71 0.00 4.71 0.00 7.00 0.00 +
3 Зіменко Інна Олександрівна 11.63 0.00 4.63 0.00 7.00 0.00 +
4 Солоденко Галина Сергіївна 11.56 0.00 4.56 0.00 7.00 0.00 +
5 Короленко Катерина Володимирівна 11.44 0.00 4.44 0.00 7.00 0.00 +
6 Битка Тетяна Вікторівна 11.32 0.00 4.32 0.00 7.00 0.00 +
7 Фатєєва Анастасія Сергіївна 11.00 0.00 4.00 0.00 7.00 0.00 +
8 Битка Марина Вікторівна 10.59 0.00 4.59 0.00 6.00 0.00 +
9 Боровик Ірина Олександрівна 10.30 0.00 4.30 0.00 6.00 0.00 +
10 Владика Оксана Миколаївна 4.44 0.00 4.44 0.00 0.00 0.00 +
11 Каплунова Яна Анатоліївна 4.41 0.00 4.41 0.00 0.00 0.00 +
12 Унтілов Олександр Володимирович 4.34 0.00 4.34 0.00 0.00 0.00 +