Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3.6
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кормош Катерина Юріївна 12.98 0.00 4.98 0.00 8.00 0.00 + +
2 Дворецька Аліна Олександрівна 12.58 0.00 4.58 0.00 8.00 0.00 +
3 Капрельянц Георгій Юрійович 12.28 0.00 4.28 0.00 8.00 0.00 +
4 Дімітрова Марія Костянтинівна 11.05 0.00 4.05 0.00 7.00 0.00 +
5 Пасічник Тетяна Василівна 10.35 0.00 3.35 0.00 7.00 0.00 +
6 Яремко Марта Миколаївна 4.35 0.00 4.35 0.00 0.00 0.00 +
7 Мазур Віта Вікторівна 4.32 0.00 4.32 0.00 0.00 0.00 +
8 Кузьменко Вероніка Олександрівна 4.60 0.00 4.60 0.00 0.00 0.00 +
9 Діордіца Аліна Олегівна 4.60 0.00 4.60 0.00 0.00 0.00 +
10 Маляренко Діана Сергіївна 4.51 0.00 4.51 0.00 0.00 0.00 +
11 Челядінова Тетяна Сергіївна 4.35 0.00 4.35 0.00 0.00 0.00 +
12 Костанді Анастасія Євгеніївна 4.33 0.00 4.33 0.00 0.00 0.00 +
13 Мар'янов Максим Леонідович 4.22 0.00 4.22 0.00 0.00 0.00 +
14 Овчеренко Інна Олексіївна 4.16 0.00 4.16 0.00 0.00 0.00 +
15 Бровчак Ольга Володимирівна 4.16 0.00 4.16 0.00 0.00 0.00 +
16 Заяц Юлія Миколаївна 4.14 0.00 4.14 0.00 0.00 0.00 +
17 Іванцова Тетяна Олександрівна 4.14 0.00 4.14 0.00 0.00 0.00 +
18 Бальжик Дмитро Георгійович 3.57 0.00 3.57 0.00 0.00 0.00 +