Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мілєва Ірина Сергіївна 12.65 0.00 4.65 0.00 8.00 0.00 +
2 Яремко Марта Миколаївна 12.35 0.00 4.35 0.00 8.00 0.00 +
3 Мазур Віта Вікторівна 12.32 0.00 4.32 0.00 8.00 0.00 +
4 Мар'янов Максим Леонідович 12.22 0.00 4.22 0.00 8.00 0.00 +
5 Овчеренко Інна Олексіївна 12.16 0.00 4.16 0.00 8.00 0.00 +
6 Крицька Анна Вікторівна 12.22 0.00 4.22 0.00 8.00 0.00 +
7 Дежурова Марія Євгенівна 11.16 0.00 4.16 0.00 7.00 0.00 +
8 Заяц Юлія Миколаївна 11.14 0.00 4.14 0.00 7.00 0.00 +
9 Жернова Кристина Леонідівна 11.14 0.00 4.14 0.00 7.00 0.00 +
10 Дімітрова Марія Костянтинівна 11.05 0.00 4.05 0.00 7.00 0.00 +
11 Бальжик Дмитро Георгійович 10.57 0.00 3.57 0.00 7.00 0.00 +
12 Пасічник Тетяна Василівна 10.35 0.00 3.35 0.00 7.00 0.00 +
13 Маляренко Діана Сергіївна 9.51 0.00 4.51 0.00 5.00 0.00 +
14 Бровчак Ольга Володимирівна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
15 Іванцова Тетяна Олександрівна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +