Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Карпенко Уляна Сергіївна 13.15 0.00 4.73 0.00 8.00 0.00 +
2 Івченко Катерина Юріївна 13.00 0.00 4.75 0.00 8.00 0.00 +
3 Бохановська Анастасія Юріївна 12.90 0.00 4.85 0.00 8.00 0.00 + +
4 Скрипник Анастасія Олександрівна 12.85 0.00 4.85 0.00 8.00 0.00 + +
5 Демченко Маргарита Володимирівна 12.81 0.00 4.71 0.00 8.00 0.00 +
6 Масловська Галина Олександрівна 12.46 0.00 4.46 0.00 8.00 0.00 +
7 Рябуха Тамара Андріївна 12.41 0.00 4.41 0.00 8.00 0.00 +
8 Нєнова Олександра Василівна 12.32 0.00 4.17 0.00 8.00 0.00 +
9 Гетманчук Марія Андріївна 11.02 0.00 4.02 0.00 7.00 0.00 +
10 Каранікола Яна Василівна 10.78 0.00 3.78 0.00 7.00 0.00 +
11 Ковальова Катерина Олександрівна 10.75 0.00 3.66 0.00 7.00 0.00 +
12 Скакун Катерина Ярославівна 11.50 0.00 4.35 0.00 7.00 0.00 +
13 Шевцова Вероніка Олександрівна 11.12 0.00 4.12 0.00 7.00 0.00 +