Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Брошкова Вікторія Дмитріївна 8.29 0.00 4.29 0.00 4.00 0.00 +
2 Топалова Марія Іванівна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
3 Винокурова Марія Анатоліївна 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
4 Оленчук Катерина Ігорівна 7.97 0.00 3.97 0.00 4.00 0.00 +
5 Харламова Анжела Віталіївна 7.71 0.00 3.71 0.00 4.00 0.00 +
6 Литвинюк Ольга Володимирівна 7.66 0.00 3.66 0.00 4.00 0.00 +
7 Варчук Людмила Сергіївна 7.53 0.00 3.53 0.00 4.00 0.00 +
8 Козуніті Артур Габілович 7.53 0.00 3.53 0.00 4.00 0.00 +
9 Бедрега Анатолій Михайлович 7.08 0.00 3.08 0.00 4.00 0.00 +
10 Доаге Інна Миколаївна 6.84 0.00 3.84 0.00 3.00 0.00 +
11 Поташова Ірина Миколаївна 4.58 0.00 4.58 0.00 0.00 0.00 +
12 Гречухіна Любов Василівна 4.50 0.00 4.50 0.00 0.00 0.00 +
13 Вознюк Юлія Леонідівна 4.47 0.00 4.47 0.00 0.00 0.00 +
14 Багрій Леся Станіславівна 4.37 0.00 4.37 0.00 0.00 0.00 +
15 Александренко Юлія Сергіївна 3.79 0.00 3.79 0.00 0.00 0.00