Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Одеська областьОдеська національна академія харчових технологій

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
19

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Суха Олена Вікторівна 9.49 0.00 4.49 0.00 5.00 0.00 +
2 Гурська Ірина Іванівна 9.38 0.00 4.38 0.00 5.00 0.00 +
3 Баранова Марина Юріївна 9.35 0.00 4.35 0.00 5.00 0.00 +
4 Характерова Ярослава Ігорівна 8.97 0.00 3.97 0.00 5.00 0.00 +
5 Балабан Ганна Сергіївна 8.27 0.00 4.27 0.00 4.00 0.00 +
6 Шепелева Ганна Олександрівна 8.27 0.00 4.27 0.00 4.00 0.00 +
7 Поворознюк Вікторія Павлівна 8.22 0.00 4.22 0.00 4.00 0.00 +
8 Дандан Людмила Віталіївна 8.18 0.00 4.18 0.00 4.00 0.00 +
9 Мийнова Євгенія Дмитрівна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
10 Ткаченко Людмила Василівна 8.08 0.00 4.08 0.00 4.00 0.00 +
11 Лютенко Інна Дмитрівна 7.89 0.00 3.89 0.00 4.00 0.00 +
12 Чебан Валентина Анатоліївна 7.84 0.00 3.84 0.00 4.00 0.00 +
13 Кройтор Яна Павлівна 7.81 0.00 3.81 0.00 4.00 0.00 +
14 Капінос Анна Юріївна 7.70 0.00 3.70 0.00 4.00 0.00 +
15 Гуцул Анастасія Ігорівна 7.65 0.00 3.65 0.00 4.00 0.00 +
16 Томак Вікторія Вікторівна 7.10 0.00 4.10 0.00 3.00 0.00 +
17 Токарчук Володимир Олександрович 6.31 0.00 3.31 0.00 3.00 0.00 +
18 Бовт Ірина Євгенівна 6.25 0.00 3.25 0.00 3.00 0.00 +
19 Швець Олексій Сергійович 6.19 0.00 3.19 0.00 3.00 0.00 +
20 Маковійчук Інна Вікторівна 8.11 0.00 4.11 0.00 4.00 0.00 +
21 Галич Ксенія Анатоліївна 8.86 0.00 3.86 0.00 5.00 0.00 +
22 Барова Людмила Петрівна 7.76 0.00 3.76 0.00 4.00 0.00
23 Михайленко Костянтин Михайлович 6.17 0.00 3.17 0.00 3.00 0.00 +
24 Терещенко Таміла Олександрівна 3.46 0.00 3.46 0.00 0.00 0.00