Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
90
Бюджетних місць:
14
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Маляренко Діана Сергіївна 9.51 0.00 4.51 0.00 5.00 0.00 +
2 Крицька Анна Вікторівна 9.22 0.00 4.22 0.00 5.00 0.00 +
3 Нейберт Анна Вікторівна 9.22 0.00 4.22 0.00 5.00 0.00 +
4 Бєліков Борис Олегович 9.14 0.00 4.14 0.00 5.00 0.00 +
5 Вецало Ірина Володимирівна 9.14 0.00 4.14 0.00 5.00 0.00 +
6 Бурдейна Валентина Валентинівна 8.38 0.00 4.38 0.00 4.00 0.00 +
7 Дежурова Марія Євгенівна 8.36 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
8 Жернова Кристина Леонідівна 8.34 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
9 Нагорна Вікторія Вікторівна 8.30 0.00 4.30 0.00 4.00 0.00 +
10 Бровчак Ольга Володимирівна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
11 Іванцова Тетяна Олександрівна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
12 Заяц Юлія Миколаївна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
13 Кочур Євген Володимирович 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
14 Бальжик Дмитро Георгійович 7.57 0.00 3.57 0.00 4.00 0.00 +
15 Суха Натія Олександрівна 7.51 0.00 3.51 0.00 4.00 0.00 +
16 Буюклі Сергій Олександрович 6.14 0.00 3.14 0.00 3.00 0.00 +
17 Мілєва Ірина Сергіївна 9.65 0.00 4.65 0.00 5.00 0.00 +
18 Яремко Марта Миколаївна 9.35 0.00 4.35 0.00 5.00 0.00 +
19 Мазур Віта Вікторівна 9.32 0.00 4.32 0.00 5.00 0.00 +
20 Мар'янов Максим Леонідович 9.22 0.00 4.22 0.00 5.00 0.00 +
21 Овчеренко Інна Олексіївна 9.16 0.00 4.16 0.00 5.00 0.00 +
22 Дімітрова Марія Костянтинівна 8.05 0.00 4.05 0.00 4.00 0.00 +
23 Пасічник Тетяна Василівна 7.35 0.00 3.35 0.00 4.00 0.00 +