Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
16
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
34
Подано оригіналів:
17

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Колесник Ганна Сергіївна 8.19 + 0.00 4.19 0.00 4.00 0.00 +
2 Сорочан Христина Валеріївна 8.56 0.00 4.56 0.00 4.00 0.00 +
3 Родосолович Ірина Сергіївна 8.54 0.00 4.54 0.00 4.00 0.00 +
4 Скакун Катерина Ярославівна 8.35 0.00 4.35 0.00 4.00 0.00 +
5 Карчева Любов Сергіївна 8.34 0.00 4.34 0.00 4.00 0.00 +
6 Копа Ольга Євгенівна 8.34 0.00 4.34 0.00 4.00 0.00 +
7 Венгер Олена Миколаївна 8.24 0.00 4.24 0.00 4.00 0.00 +
8 Нечитайло Ірина Ігорівна 8.17 0.00 4.17 0.00 4.00 0.00 +
9 Шевцова Вероніка Олександрівна 8.12 0.00 4.12 0.00 4.00 0.00 +
10 Лукашик Юлія Юріївна 8.02 0.00 4.02 0.00 4.00 0.00 +
11 Теліга Анна Ігорівна 7.97 0.00 3.97 0.00 4.00 0.00 +
12 Головацька Тетяна Олегівна 7.80 0.00 3.80 0.00 4.00 0.00 +
13 Семко Ольга Віталіївна 6.73 0.00 3.73 0.00 3.00 0.00 +
14 Іонко Кирило Валерійович 6.29 0.00 3.29 0.00 3.00 0.00 +
15 Михайленко Костянтин Михайлович 6.17 0.00 3.17 0.00 3.00 0.00 +
16 Вишневський Володимир Сергійович 6.17 0.00 3.17 0.00 3.00 0.00 +
17 Пєстов Іван Григорович 6.13 0.00 3.13 0.00 3.00 0.00 +
18 Ковальова Катерина Олександрівна 7.66 0.00 3.66 0.00 4.00 0.00 +