Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дюдін Костянтин Сергійович 8.25 0.00 4.25 0.00 4.00 0.00 +
2 Дубчак Ольга Юріївна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
3 Новицька Оксана Миколаївна 8.11 0.00 4.11 0.00 4.00 0.00 +
4 Коток Олександра Андріївна 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
5 Лавренюк Олеся Іванівна 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
6 Попов Віталій Олексійович 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
7 Коваль Надія Володимирівна 7.81 0.00 3.81 0.00 4.00 0.00 +
8 Грекова Наталя Василівна 7.78 0.00 3.78 0.00 4.00 0.00 +
9 Кутас Наталя Ігорівна 7.14 0.00 4.14 0.00 3.00 0.00 +
10 Бикова Олександра Костянтинівна 6.42 0.00 3.42 0.00 3.00 0.00 +
11 Булика Христина Ігорівна 6.42 0.00 3.42 0.00 3.00 0.00 +
12 Бикова Євгенія Костянтинівна 6.28 0.00 3.28 0.00 3.00 0.00 +
13 Дьоміна Вікторія Миколаївна 6.19 0.00 3.19 0.00 3.00 0.00 +
14 Сіденко Ольга Ігорівна 4.28 0.00 4.28 0.00 0.00 0.00 +
15 Краснощока Ольга Віталіївна 4.11 0.00 4.11 0.00 0.00 0.00 +