Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
16
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
22
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гриценко Юлія Євгенівна 8.65 0.00 4.65 0.00 4.00 0.00 +
2 Карагеоз Ганна В'ячеславівна 8.50 0.00 4.50 0.00 4.00 0.00 +
3 Воловоденко Катерина Андріївна 8.48 0.00 4.48 0.00 4.00 0.00 +
4 Усеінова Ганна Володимирівна 8.45 0.00 4.45 0.00 4.00 0.00 +
5 Шинкарук Христина Миколаївна 8.33 0.00 4.33 0.00 4.00 0.00 +
6 Костанді Анастасія Євгеніївна 8.33 0.00 4.33 0.00 4.00 0.00 +
7 Шиндрик Уляна Петрівна 8.25 0.00 4.25 0.00 4.00 0.00 +
8 Чоботар Анна Анатоліївна 8.15 0.00 4.15 0.00 4.00 0.00 +
9 Алєксєєнко Яна Станіславівна 8.00 0.00 4.00 0.00 4.00 0.00 +
10 Радецька Неля Вікторівна 7.85 0.00 3.85 0.00 4.00 0.00 +
11 Кляшторна Олена Олександрівна 7.65 0.00 3.65 0.00 4.00 0.00 +
12 Глушенко Катерина Іванівна 7.58 0.00 3.58 0.00 4.00 0.00 +
13 Челядінова Тетяна Сергіївна 7.35 0.00 4.35 0.00 3.00 0.00 +
14 Битко Максим Федорович 7.20 0.00 4.20 0.00 3.00 0.00 +
15 Опря Яніна Олегівна 6.85 0.00 3.85 0.00 3.00 0.00 +
16 Сіренко Ірина Валеріївна 6.58 0.00 3.58 0.00 3.00 0.00 +
17 Годулян Ірина Миколаївна 9.75 0.00 4.75 0.00 5.00 0.00 +
18 Потрапелюк Ніна Анатоліївна 9.60 0.00 4.60 0.00 5.00 0.00 +
19 Діордіца Аліна Олегівна 9.60 0.00 4.60 0.00 5.00 0.00 +
20 Ореховська Ольга Євгенівна 9.60 0.00 4.60 0.00 5.00 0.00 +
21 Капрельянц Георгій Юрійович 9.28 0.00 4.28 0.00 5.00 0.00 +
22 Бочевар Іван Іванович 6.55 0.00 3.55 0.00 3.00 0.00 +