Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
1

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чорна Юлія Віталіївна 8.51 0.00 4.51 0.00 4.00 0.00 + +
2 Титянкова Лілія Віталіївна 4.02 + 0.00 4.02 0.00 0.00 0.00 +
3 Дудник Галина Леонідівна 3.00 + 0.00 0.00 0.00 3.00 0.00
4 Гончаренко Андрій Юрійович 0.00 + 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Кононова Любов Володимирівна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
6 Черниш Віталія Ігорівна 8.51 0.00 4.51 0.00 4.00 0.00 + +
7 Михальченко Альона Григорівна 8.21 0.00 4.21 0.00 4.00 0.00 +
8 Бошканяну Христина Олександрівна 8.01 0.00 4.01 0.00 4.00 0.00 +
9 Веремчук Сергій Володимирович 7.87 0.00 3.87 0.00 4.00 0.00 +
10 Плескан Інна Сергіївна 7.23 0.00 4.23 0.00 3.00 0.00
11 Станішевська Олександра Валеріївна 6.32 0.00 3.32 0.00 3.00 0.00 +
12 Нагірний Сергій Віталійович 6.14 0.00 3.14 0.00 3.00 0.00 +