Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кущ Анастасія Петрівна 8.44 + 0.00 4.44 0.00 4.00 0.00 +
2 Ніколаєнко Ольга Володимирівна 7.33 + 0.00 3.33 0.00 4.00 0.00 +
3 Вакуленко Анна Костянтинівна 9.21 0.00 4.21 0.00 5.00 0.00 +
4 Галичина Оксана Олександрівна 7.32 0.00 4.32 0.00 3.00 0.00 +
5 Русанов Олександр Юрійович 7.17 0.00 4.17 0.00 3.00 0.00 +
6 Горон Олександра Ярославівна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 +
7 Антоненко Ірина Олександрівна 9.45 0.00 4.45 0.00 5.00 0.00
8 Шевченко Костянтин Юрійович 7.50 0.00 4.50 0.00 3.00 0.00 + +