Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Парахонич Вікторія Яківна 7.38 0.00 4.38 0.00 3.00 0.00 +
2 Мусік Олександр Миколайович 7.33 0.00 3.33 0.00 4.00 0.00 +
3 Форостяний Олександр Володимирович 7.11 0.00 3.11 0.00 4.00 0.00 +
4 Черепинчук Наталія Станіславівна 8.80 0.00 4.80 0.00 4.00 0.00 +