Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Жакішева Руслана Сергіївна 9.95 + 0.00 4.95 0.00 5.00 0.00 +
2 Михайлюк Ольга Анатоліївна 9.16 0.00 4.16 0.00 5.00 0.00 +
3 Баран Іван Олексійович 8.92 0.00 3.92 0.00 5.00 0.00 +
4 Свиридюк Марк Валерійович 8.45 0.00 3.45 0.00 5.00 0.00 +
5 Лось Микола Анатолійович 8.14 0.00 3.14 0.00 5.00 0.00 +