Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гвіздь Надія Іванівна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
2 Битківська Маріанна Василівна 9.75 0.00 4.75 0.00 5.00 0.00 + +