Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дмітренко Олег Віталійович 9.01 0.00 4.01 0.00 5.00 0.00 +
2 Демидова Дар'я Сергіївна 8.39 0.00 4.39 0.00 4.00 0.00 +