Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
17

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кутузова Катерина Андріївна 10.00 + 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
2 Купченко Альона Ігорівна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
3 Курніцька Марія Володимирівна 9.77 0.00 4.77 0.00 5.00 0.00 + +
4 Малярова Юлія Віталіївна 9.48 0.00 4.48 0.00 5.00 0.00 +
5 Білик Ірина Богданівна 8.32 0.00 4.32 0.00 4.00 0.00 +
6 Крик Мар'яна Василівна 8.16 0.00 4.16 0.00 4.00 0.00 +
7 Круглов Денис Олександрович 8.04 0.00 4.04 0.00 4.00 0.00 +
8 Савчук Олександр Павлович 8.03 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
9 Дмитров Олексій Миколайович 8.00 0.00 4.00 0.00 4.00 0.00 +
10 Іотов Максим Геннадійович 7.91 0.00 3.91 0.00 4.00 0.00 +
11 Гвіздь Надія Іванівна 5.00 0.00 5.00 0.00 0.00 0.00 + +
12 Битківська Маріанна Василівна 4.75 0.00 4.75 0.00 0.00 0.00 + +
13 Устімова Анна Миколаївна 4.43 0.00 4.43 0.00 0.00 0.00 +
14 Костишин Ростислав Миколайович 4.09 0.00 4.09 0.00 0.00 0.00 +
15 Федорченко Юлія Володимирівна 4.06 0.00 4.06 0.00 0.00 0.00
16 Бабич Віталія Вікторівна 4.06 0.00 4.06 0.00 0.00 0.00 +
17 Романюк Микола Михайлович 4.00 0.00 4.00 0.00 0.00 0.00 +
18 Лесюк Іван Богданович 3.99 0.00 3.99 0.00 0.00 0.00
19 Волошинюк Андрій Ігорович 3.82 0.00 3.82 0.00 0.00 0.00 +
20 Бойко Ольга Михайлівна 3.55 0.00 3.55 0.00 0.00 0.00 +
21 Щеглова Лілія Анатоліївна 3.18 0.00 3.18 0.00 0.00 0.00 +